Imagine,


create

In de wereld van de verbeelding is het onmogelijke mogelijk. Maar wat is fantasie zonder realiteit? Drawmore combineert fantasie met technische maakbaarheid.

Ik duik in de wereld van mijn opdrachtgever, een festival, themapark, merk of TV-format. Welke herinnering willen we creëren? Welk gevoel moet blijven hangen? Tegelijkertijd zet ik alle technische en praktische details op een rij. Welke randvoorwaarden zijn er aan de ruimte, show, artiesten en het budget? Daarbinnen creëer ik het hoogst haalbare. Eerst in 2D, daarna in 3D. De output bestaat uit nauwkeurige impressies vanuit verschillende hoeken, zodat je precies ziet hoe het wordt, vóórdat het in productie gaat.

Don't be


afraid to


Drawmore“Everything that starts with a scribble on a piece of paper can lead to a beautiful, fitting and unique design. Don’t be afraid to Drawmore!”

Met mijn ontwerpen wil ik het spontane en positieve in bezoekers, klanten en feestgangers aanwakkeren. Even weg uit de dagelijkse routine. Relaxen of dansen, een dagje uit, een unieke ervaring. Blije bezoekers en trouwe fans. Dat is wat ik met opdrachtgevers wil realiseren.

Ik teken iedere dag. De wereld was én is voor mij een speeltuin. In de opleiding Industrial Design aan de TU/e kon ik de behoefte om me creatief te uiten combineren met mijn technische interesses en talent. Met mijn hoofd in de wolken en beide voeten op de grond.

Graag tot ziens!
Rudi van de Schoor